Service

Vår specialitet är vulkanisering, t ex gummi mot gummi, och gummi mot eller i metall, t ex kardan- motor- och växellådsfästen, rattaxelknutar, hardyskivor, karosserikuddar, svängdämpare, stödlager till äldre fordon, nytt gummi till fotstegen på gammelbilen, ny gummering på hjul, tex valsar, drivtrummor, gräsklippare, byggnadsställningar osv.

Glöm inte att ange längden, bredden, höjden och bifoga gärna en enkel skiss på det du vill ha gjort. Och kom ihåg din adress, gärna en mailadress, telefonnummer till bostaden, arbetet och mobilen, för att vi lätt skall få kontakt med dig om någonting är oklart. Vi är också intresserade av lite kuriosa, bilmärke och årsmodell t ex. Det är alltid lika kul att veta!

När det gäller äldre fordon; skicka dina gamla stommar till oss så vulkar vi dit nytt gummi.

Förutom fordonsbiten tillverkar vi också bl a bälgar och damasker i alla former. Vi förlänger och förkortar fläkt- och maskinremmar. Vi tillverkar koniska, runda, fyrkantiga gummimanschetter och stosar. Vi tillverkar specialpackningar och O-ringar i alla förekommande material och storlekar. Vi tillverkar specialslangar. Vi utför stansning av packningar, och vi tillverkar uppblåsbara packningar, väderskärmar till GPS:en på båten.

Vi säljer t ex anemometer, durometer, shoremätare, vindmätare, väderskärm, med flera.

Vi levererar förädlade gummidetaljer till, förutom de nordiska länderna, Etiopien, Brasilien, Dubai, Estland, Japan Malaysia med flera länder.

Detta är bara ett smakprov på vad vi kan göra för dig eller ditt företag. Vad vi kan göra är mer en kostnadsfråga än okunskap från vår sida.

Kundanpassade
speciallösningar

KONTAKT

Gummirenovering &
Pi:s Vattenskärning
Bangårdsvägen 5
762 23 Rimbo

Telefon: +46 (8) 510 605 50
Fax: +46 (8) 510 605 59
Epost: info@gummirenovering.com